Hårförlängning

Hårförlängning blev populärt på 80-talet och används både av kändisar och “vanliga” tjejer. Kvaliteten och dagens moderna teknik gör att löshåret som man sätter blir så naturligt att ingen kan se skillnad på en hårförlängning och ett riktigt hår – Om det görs rätt. Med rätt hårförlängning är det svårt att se skildand om det är naturligt eller om man har använt löshår.

Du som har drabbats av sjukdom eller olycka så kan vi skräddasy peruker av mycket god kvalitet. Vi är godkända leverantörer av Landstinget. Du som har rekvisition kan kostnadsfritt nyttja våra gällande hårersättning samt hårförlängning eller toupé.

Ring för mer info! 08-6406640  eller mobil 0708665051

 

Äkta Löshår

Långt hår har alltid ansetts symbol för kvinnlig skönhet. Ingenting har förändrats ...
Drömmen att få ett långt hår till perfektion möter ofta stora svårighter pga miljöfaktorer, stress, kemiska behandlingar och belastning på håret tenderar att förvärra dess skick,  naturlig anlag och matvanor spelar också en viktig roll. Det är snabbare och bekvämare med hårförlängning från Stylebyhair. Det är praktiskt taget omöjligt att skilja från naturligt hår och på några timmar så får du önskad längd, volym och kan styla håret till nästan vilken frisyr som helst.
Vi har endast 100% äkta löshår och hårförlängning billigt med god kvalitet. Vi har Remy hår där toppar och rot ligger åt samma håll, du slipper trassel med ditt löshår och hårförlängning. Vi tummar inte på kvaliten utan på priset.  

 

Hårförlängning billigt

Billig hårförlängning finns i rakt och vågigt utförande i olika nyanser som #gyllenblod, #blond, #moccablond, #mellanblond, #guldblond, #brunröd, #mörkbrun & #nattsvart för att passa just din hårfärg. Vi har hårförlängning i längd 50cm, 60cm och 70cm som är 100% äkta löshår. Vi strävar alltid att kunna erbjuda dig som kund en hårförlängning av god kvalitet för rätt pris. Vi sätter hårförlängning i Stockholm på salong och har 10 års erfarenhet inom  branschen och har god kunskap om produkter och kvalitet. Vi använder löshår och hårförlängning och löshår av Brasilianskt  och Europeiskt löshår. 

 

Hårträns & keratin hår

Det finns en mängd olika tekniker för att sätta fast löshår och hårförlängning. Vi använder oss av hårträns, keratin hår och microringar och har alla tillbehör som behövs för att kunna sätta ditt löshår. Vi har lång 10 års erfarenhet och kunskap inom löshår och hårförlängning samt sättning av det. Vi gör även skrädda sydda peruker för landstinget då bra kvalitet är ett måste. Med hårförlängning så får du ditt drömhår och kan använda det gång på gång, endast omsättning krävs. Hårträns är det mest skonsam tekniken för håret, då en del tekniker sliter en del på håret. Vi rekommenderar att alltid använda bra hårvård med inpackning och arganolja som ger ditt hår mycket fukt samt reparerar förslitningar och påverkan.

 

Hårsättningstekniker:

- Sy metoden - hårträns

Sy metoden är en teknik där du syr fast hårtränsen i flätor mot hårbotten, en väldigt skonsam sättning mot ditt hår. 100% äkta löshår

 -Microringar löshår

Hårförlängning med microringar är en av den populäraste metoden/tekniken och är en human och varsam teknik mot ditt hår. Brasiliansk & europesikt löshårlöshår

 -Keratinslingor som hårförlängning

Keratinslingor sätts i hårbotten med keratin lim som värms med värmetång. Vi har 100% äkta remy löshår.

Visa:
Sortera efter:
Äkta hårträns - Blont rakt löshår i 50 cm och 60 cmSnyggt blondt löshår med kvalitet från brasil..
1 499.00kr Exkl moms: 1 199.20kr
Baserad på 3 recensioner.
Vi har riktigt bra kvalitet på vårt brasilianska löshår. Med många års erfarenhet inom hårbranschen ..
1 499.00kr Exkl moms: 1 199.20kr
Baserad på 1 recensioner.
Vårt löshår är av mycket bra kvalitet och håller riktigt längeInverstera i rätt löshår för att f..
1 499.00kr Exkl moms: 1 199.20kr
Baserad på 2 recensioner.
Clipsen är 3,5 cm breda och säjls i 10 pack.Finns i färgerna svart,brunt,silver och vit. ..
160.00kr Exkl moms: 128.00kr
Limpistol för keratin som är perfekt för verktyg för hårförlängning med löshår ..
365.00kr Exkl moms: 292.00kr
Limtång för keratin med värmereglage upp till 200 grader. ..
489.00kr Exkl moms: 391.20kr
NU ÄR DEN HÄR! HÅRRULLEN SOM GÖR VACKRA LOCKAR OCH ÄR SKONSAMT MOT DITT HÅR! Glöm locktånga..
395.00kr Exkl moms: 316.00kr
Hår lim som finns i två färger, Svart och Brunt ..
83.00kr Exkl moms: 66.40kr
För borttagning av dina kretinslingor. 30ml     ..
83.00kr Exkl moms: 66.40kr